Донев: Новата влада на ВМРО ДПМНЕ искрено ќе се посвети на развојот на Македонија, на Охрид

Од тука, од нашиот убав, свет, непокорен и победнички Охрид, ве уверувам дека новата влада на ВМРО ДПМНЕ искрено ќе се посвети на развојот на Македонија, на Охрид. Владата на ВМРО – ДПМНЕ отсекогаш била и ќе биде влада која искрено го поддржува Охрид и која ќе ги реализира капиталните инвестиции, кои им беа ветени […]

Повеќе

Донев: Работиме на проекти и враќаме долгови, во Охрид се потребни многу инвестиции, се надеваме ќе дојде Влада која ќе се интересира за градот

Сашо Донев, претседател на Советот на Општина Охрид, на вечерашната трибина во Охрид посветена на културата и туризмот, во организација на ВМРО – ДПМНЕ, рече дека секогаш има проблем со јавните претпријатија во општините, но истите се решаваат и се реализираат и проектите. „Ние како општина Охрид наследивме оргомни долгови на секое ниво, општина, јавни […]

Повеќе