Приведен жител на селото Велестово по што е спроведен во „Затвор“-Струга за издржување затворска казна од шест месеци

Охрид

На 30.10.2023 година во 14.35 часот, на булеварот „АСНОМ“ во Охрид, приведен е 28-годишен жител од охридското село Велестово.

Приведувањето е извршено врз основа на писмена наредба од Основниот суд во Охрид по што е спроведен во казнено поправната установа „Затвор“-Струга за издржување затворска казна од шест месеци, информира портпаролот на СВР Охрид, Стефан Димоски.

Please follow and like us:
Tagged