(ФОТО) Шумската полиција во Скребатно откри складирани бесправно посечени дабови и букови огревни дрва

Охрид

На ден 7.2.2024 година, Шумската полиција од Охрид при контрола во село Скребатно откри складирани бесправно посечени дабови и букови огревни дрва во количина од 1.5 метри кубни.

Бесправно посечената дрвна маса е одземена и предадена на Шумското стопанство Галичица, Охрид.

Please follow and like us:
Tagged