“Старите” поуспешни од “Младите” на традиционалниот Велигденски натпревар во Велгошти

Охрид

Традиционално одржан Велигденскиот натпревар помеѓу “Стари” и “Млади” во Велгошти.

Натпреварот во регуларно време заврши 5:5, а по изведувањето на пеналите поуспешни беа “Старите” со конечен резултат 6:5.

Помеѓу присутните на трибината беа кандидатот за пратеник Сашо Донев, Кирил Пецаков, градоначалник на Општина Охрид и Министерот за внатрешни работи, Панче Тошковски.

Please follow and like us: